Vuokraa edullista varastotilaa kätevästi verkossa

Varastotilan vuokraaminen on usein järkevä vaihtoehto. Yrityksen liiketoiminta tuo toimialasta riippuen toisinaan tarvetta vuokrata lisää halli- tai varastotilaa yrityksen käyttöön. Minkälaisia asioita olisi hyvä pohtia varasto- tai hallitilaa vuokrattaessa? Moni pieni tai keskisuuri yritys vuokraa ensin vähän varastotilaa ja myöhemmin tarpeen vaatiessa enemmän halli- tai varastotilaa. Jokainen yrittäjä tekee siis ratkaisun omien tarpeidensa mukaisesti.

Mieti varastotilaa vuokratessa seuraavia asioita

 • Kuinka leveä tai korkea vuokrattavan tilan pitää olla?
 • Miten paljon vuokrattavaan tilaan mahtuu esimerkiksi kuormalavahyllyjä?
 • Pitääkö vuokrattavassa tilassa olla erillinen lastauslaituri tai kätevät nosto-ovet?
 • Onko vuokrattava varasto- tai hallitila logistisesti oikein sijoittunut?
 • Tarvitseeko yritys kylmää tai lämmintä hallitilaa vai molempia?
 • Tarvitseeko yritys vakituista vai tilapäistä halli- tai varastotilaa?
 • Missä yrityksen tärkeät sidosryhmät, kuten asiakkaat ja tavarantoimittajat sijaitsevat ?
 • Tarvitaanko hallitilojen yhteyteen esimerkiksi liike-, toimisto- tai tuotantotiloja?

Verkosta löytyy useita vuokrattavaa halli- ja varastotilaa tarjoavia yrityksiä, kuten nettivuokraus.com, Cityvarasto.fi ja logitri.fi. Valtakunnallisesti tunnetut yritykset vuokraavat muun muassa vuokra- ja pienvarastoja, siirrettäviä minivarastoja, lämpimiä pieniä varastoja sekä hyllypaikkoja että lavatuotevarastoja. Asiakkaan, eli yrityksen, saatavilla on myös palveluvarastointia sekä kuljetus- että pakkauspalveluita. Tuotteiden oikeaoppinen, oraganisoitu käsitteleminen, ammattivälineet ja ammattitaitoiset pakkaustyöntekijät ovat esimerkiksi isommalle yritykselle usein järkevä ja kustannustehokas valinta.

 • Nettivuokraus

nettivuokraus.com tarjoaa vuokralle monenlaista varasto- ja hallitilaa, vuokra- ja pienvarastoja, lämmintä- ja kylmää varastotilaa, minivarastoja sekä lavatuote- että hyllypaikkavarastoja. Tutustu yrityksen palveluihin lähemmin netissä.

 • Logitri.fi

Logitri.fi tarjoaa yrityksille varastointipalveluiden lisäksi muun muassa lähtevän ja saapuvan tavaran käsittelyä, noutopalvelua, rahtidokumenttien laatimista, tuotteiden lajittelua, projekti- ja esittelypakkauksia. Tarjolla on kätevää varastotilaa ja monia käytännöllisiä palveluita erikokoisten yritysten käyttöön.

 • Cityvarasto.fi

Cityvarasto tarjoaa 1–20m² kokoisia vuokravarastoja. Varastotilaa voi vuokrata helposti verkosta yrityksen kotisivuilta tai soittamalla yrityksen toimipisteeseen. Cityvaraston myymälöistä löytyy vuokrattavan tilan lisäksi erilaisia pakkaustarvikkeita. Vuokrattavat varastotilat ovat valoisia, lämpimiä ja kuivia. Asiakas voi varastoa vuokratessaan ottaa myös edullisen ja kattavan vakuutuksen.

Varastotilan voi vuokrata lyhyeksi tai pitkäksi aikaa. Minimivuokrausaika on yksi kuukausi. Vuokrattavan varastotilan lisäksi yritys tarjoaa postilokeroita, varastokontteja, muuttolaatikoita ja pakkaustarvikkeita. Cityvaraston kautta voi vuokrata myös muutto- ja muuttoautopalveluita.