Varastointipalveluita Helsingissä ja Uudellamaalla

Varastointipalvelut tuovat mukanaan helpotusta ja joustoa monien yritysten liiketoimintaan. Tilanteissa, jossa yritysten omat varastotilat tai nykyinen henkilöstömäärä ei ole riittävä, sopivaa halli- tai varastotilaa pitää etsiä muualta. Varastointi- tai hallitilaa voidaan nykyään joko vuokrata tai ostaa tiloja tarjoavilta yrityksiltä.

Vuokraa tai osta varastotilaa edullisesti

  • 3PL Logistiikka

3PL Logistiikka myy ja markkinoi logistiikan ulkoistamispalveluita, varastointipalveluita, terminaalipalveluita, pakkaamista ja kontittamista, tuotantologistiikkaa, huolintaa ja kuljetusta sekä erilaisille yrityksille suunnattuja logistiikkapalveluita.

Erityisesti keskisuurille ja suurille yrityksille varastoinnin ja logistiikan ulkoistaminen on todella kannattavaa. 3PL Logistiikka -yrityksen tuottamien palveluiden kautta tarvittavat komponentit ja raaka-aineet voidaan kätevästi varastoida ja toimittaa eteenpäin palvelun tilanneen yrityksen omiin tuotantosoluihin. Todella helppoa ja mukavaa palvelua, joka tuo sekä rahan- että ajansäästöä palvelua käyttäville yrityksille. 3PL Logistiikka sijaitsee osoitteessa Kanervantie 6, 01380 Vantaa.

  • ALPI Finland Oy

ALPI Finland Oy auttaa ja palvelee logistiikka-, varastointi-, rahti- ja huolinta-asioissa. ALPI Finland Oy kuuluu osana kansainväliseen ALPI Groupiin ja Alpi Danmarkiin. Yrityksellä on toimipaikkoja yhteensä 81 maassa. ALPI Finland Oy työskentelee maantiekuljetusten, lentorahdin, merikuljetusten ja kuriiritoiminnan parissa.

Yritys hoitaa lupaamansa palvelut joustavasti ja luotettavasti. Yritys tarjoaa pelkistettyjä varastointipalveluita tai sellaisia varastointipalveluita, joissa on mukana tuotteiden käsittely, merkinnät ja pakkaaminen. Tuotteet voivat olla mitä vain aina kankaista ja elintarvikkeista elektroniikkaan asti. ALPI Finland Oy sijaitsee osoitteessa Seilorinkatu 1 C, 00980 Helsinki.

Millainen tila tarpeeseen?

Minkälainen halli- tai varastotila yrityksen kannattaa vuokrata? Asiasta voi pitää pienen palaverin yrityksen sisällä asiaan liittyen tai keskustella vapaasti varastotilaa myyvien tai vuokraavien henkilöiden kanssa. Ykkössääntö on se, että varastointitilan pitää olla oikeankokoinen ja tarkoitukseen sopiva yrityksen tuotteita ajatellen. Varastointitila ei saa sijaita liian kaukana yrityksestä eikä kohderyhmistä tai yhteistyökumppaneista. Logistiikkapalveluiden pitää toimia myös täydellisesti yrityksen ja varastotilan välillä.

Varastointitiloja myyvä tai vuokraava yritys edustajineen osaa varmasti kartoittaa erilaisia vaihtoehtoja tilaa vuokraavan tai palveluita ostavan yrityksen tarpeisiin liittyen. Vuokrattaviin tai myytäviin tiloihin voi myös käydä etukäteen tutustumassa, jolloin huomion kiinnittäminen erilaisiin yksityiskohtiin ja mahdollisiin puutteisiin on helppoa. Varastotilaa hankkivan yrityksen edustajan kannattaa myös kysyä kaikki oleellinen asiaan liittyvä ennen osto- tai vuokrasopimuksen allekirjoittamista.