Polar suolageneraattorit tuovat terveyttä ja hyvää oloa

Oletko koskaan kuullut hyvää tekevästä suolahoidosta? Mihin suolahoito auttaa ja miten se toimii jokaisen yksilön kohdalla? Vastauksia on tulossa, sillä esittelyssä on seuraavaksi niin sanotun suolageneraattorin avulla tehtävä suolahoito. Helsingin Suolahuoneella arvioidaan ensin jokaisen asiakkaan terveyden tila, jonka jälkeen laaditaan yksilöllinen hoitosuunnitelma. Kroonisia ja akuutteja oireita hoidetaan 5–25 hoitokerran jaksoissa kuuriluontoisesti. Hoitoa saa myös ennaltaehkäisevästi tarpeen mukaan 1–4 kertaa kuukaudessa.

Suolahuonehoito toteutuu seuraavanlaisesti: hoitoa annetaan 10 m2:n kokoisessa hoitohuoneessa, jossa seinät on valmiiksi pinnoitettu suolan avulla ja lattialle on tasaisesti laitettu noin 500 kiloa vuorisuolaa. Yksi hoitokerta on kestoltaan noin 40 minuuttia, jolloin huoneessa voi levähtää, hengittää, istua ja rentoutua. Suolahuoneessa voi olla samanaikaisesti 1–5 henkilöä.

Polar suolageneraattori tuottaa ja ylläpitää hyvää hengitysilmaa

Hoitona käytettävä suola puhalletaan sisään huoneeseen generaattorin avulla. Generaattori takaa suolan kulkeutumisen kaikkialle hengitysteihin ja keuhkorakkuloihin asti. Suolahuonehoidon myönteisiä vaikutuksia ovat limakalvojen kosteuttaminen ja turvotuksen väheneminen, jonka lisäksi suola avaa tehokkaasti hengitysteitä. Suolahoidon avulla myös ilma irtoaa keuhkoista paremmin ja epäpuhtaudet poistuvat.

Suolageneraattori on kaiken kaikkiaan älykkään ja toimivan kehitystyön täydellinen tulos. Suomalaiset Polar-suolageneraattorit ovat ensimmäisiä CE-merkittyjä suolageneraattoreita kaikkialla maailmassa. Suolalla on antiseptinen vaikutus, eli se vahvistaa immunihoitojärjestelmää ja estää haittaa aiheuttavien bakteerien toimintaa elimistössä. Suolageneraattoreissa oleva hienojakoinen, antiseptinen suola levittäytyy myös ihon kautta syvälle ihohuokosiin, tuhoten ihossa olevia mahdollisia vieraita bakteereita sekä pehmittäen ihoa kosteutta sitomalla.

Helsingin Suolahuone mittaa säännöllisesti hengitysilman pitoisuutta suolahuoneessa ja varmistaa samalla, että hengitysilman pitoisuus on erittäin hyvää tasoa. Asiakkaat voivat tutustua mittaustuloksiin omilla hoitokerroillaan. Suolahoidon avulla saavutetaan myös luonnollinen ja hyvä ionitasapaino. Ihmisen fyysinen kunto on riippuvainen hengitysilman koostumuksesta. Normaali huoneilma on aina sähköisesti varautunutta, eli siinä on runsaasti sekä negatiivisia että positiivisia molekyylejä. Suolahoito perustuu vahvasti siihen, että ionien tasapaino vaikuttaa ihmisen henkisen hyvinvoinnin lisääntymiseen. Käytännössä negatiiviset ionit vapautuvat ilmaan suolan avulla, jonka lisäksi suola sitoo itseensä haitallisia positiivisen varauksen omaavia ioneja. Positiivisesti varautuneet, sähköiset koneet ja laitteet aiheuttavat elektromagneettista sähkösumua, joka tuo huonoa oloa ja uneliaisuutta. Suolalla on neutralisoiva ja puhdistava vaikutus. Tule siis suolahoitoon Helsingin Suolahuoneelle osoitteeseen Koroistentie 4, 00280 Helsinki.