Pihojen kesäistä ja talvista kunnossapitoa

Lumilinko on erittäin suosittu väline silloin, kun lunta tupruttaa maahan ”taivaan täydeltä.” Lumilingon avulla voidaan tehokkaasti poistaa lunta omasta pihasta tai erilaisilta kulkuväyliltä. Markkinoilla on tarjolla erilaisia lumilinkoja, kuten kuljettajan ohjaama lumilinko tai itsenäinen, oman konevoiman avulla etenevä linko. Lumilingon voi liittää esimerkiksi auton tai traktorin työnnettäväksi. Ole tarkkaavainen lumilinkoa käyttäessäsi, sillä muistathan, että lumilinkoon kuuluvat pyörivät osat voivat aiheuttaa tapaturmia sekä lingosta voi singota kiviä, jäätä tai jäätynyttä maata.

Hiljaisia ja tehokkaita lumilinkoja Uudellamaalla myy esimerkiksi Antin Agrihuolto, osoitteessa Juvankartanontie 15, 02920 Espoo. Antin Agrihuolto tarjoaa myös ympäristö- ja puutarhakoneita, kuten John Deere, Kubota ja Wille -ruohonleikkureita sekä puutarhatraktoreita. Tarjolla on myös monia muita hinta-laatusuhteeltaan edullisia merkkejä.

Palvelevasta liikkeestä voi ostaa myös laadukkaita pienkoneita, moottorisahoja, raivaussahoja, puhaltamia, mopoautoja, skoottereita ja mönkijöitä. Traktoreita, pienkuormaajia, lehtipuhaltamia ja työlaitteita on saatavilla tutuissa merkeissä, kuten Zetor, GiANT, Echo, Cub Cadet, Murray ja Ventrac -laatutuotteita. Autoilija puolestaan ilahtuu muun muassa tyylikkäästä Eduard perävaunusta, trailerista ja erikoisvaunuista, joten ei muuta kuin katselemaan paikan päälle.

Apua kiireiseen arkeen

Maatalouteen, metsän- ja tienhoitoon sekä puutarhanhoitoon on saatavilla paljon apuvälineitä. Asiantuntevat liikkeet palvelevat kaikissa pihan- ja puutarhanhoitoon tarvittavassa toiminnoissa tarjoamalla koneita ja laitteita sekä pihan kesä- että talvihuoltoon. Tarjolla on robottiruohonleikkureita, päältä-ajettavia ruohonleikkureita, puutarhatraktoreita, kerääviä puutarhatraktoreita. suurteholeikkureiden lisävarusteita, puhaltimia ja generaattoreita. Huomaathan, että kuluttajien suosimassa Murray-bensiiniruohonleikkureissa on aina tehokas ja tunnettu Briggs & Stratton -moottori.

Näyttävissä kotipuutarhoissa ja esimerkiksi isoilla nurmikentillä työnnettävä ruohonleikkuri on aivan liian vanhanaikainen, työläs ja hidas käytettävä. Ota siis avuksi nopea, edullinen ja toimiva etuleikkuri tai puutarhatraktori, joka on kätevä työväline säännölliseen leikkuutyöhön.

Kätevät ajoleikkurit isoihin kohteisiin

Ajoleikkurit sopivat kaikenlaisiin piha- ja puutarhatöihin. Ajoleikkureiden avulla hoituvat lehtien- ja roskien kuljettaminen, ruohonleikkuu ja ennen niin raskaat lumityöt. Tiesitkö, että traktoreihin voi lisäksi kiinnittää lumilevyn, peräkärryn tai muita tarpeellisia lisälaitteita. Laitteet sopivat sekä kotipuutarhurille että päivittäin kyseisiä tuotteita työssään käyttävälle puutarha-alan ammattilaiselle. Kyseisiä koneita pääkaupunkiseudulla myyvät Antin Agrihuollon lisäksi K-Rauta ja Koneliike Olenius. K-Rauta myymälöitä löytyy esimerkiksi eri puolilta Helsinkiä ja Espoota. Koneliike Olenius palvelee osoitteessa Isonpellontie 3, 00721 Helsinki.